Möhippa

Blogg.se har ju vägrat funka för mig några dagar här, så vi gör ett tappert försök nu att få ihop ett inlägg.

Men ska vi ta en Möhippegenomgång då ?
JA!

Lite innan kl10 på lördagsmorgonen samlades vi alla som skulle vara med hemma hos brudens syster Sara ( som är granne med bruden )
När allt var klart traskade vi över och blev insläpta av David. Tysta som små möss tassade vi upp till sovrummet där vi kutade in och väckte den skönt sovandes Törnrosa som blev skiträdd när vi kom. Ida hade nämligen inga glasögon eller linser på sig så hon såg enbart en massa skuggor komma inrusandes i mörkret.
Så upp med bruden ur sängen, i med lite frukost och dags att klä på sig dagens outfit som blev en mycket vacker gympadräkt med en ballerinakjol. SEXI
Ögonbindel på och i med hon i bilen! Efter att ha kört lite kringelikrokigt och även backat upp för en backa så var vi framme på BodaBorg där dagen skulle börja. Innan vi for hade Ida fått i uppdrag att under dagens gång byta bort en penna till nånting bättre. Hon fick byta hur många gånger hon ville och målet var en hundralapp ( eller en bil ) De första hon gör på BodaBorg är att hon lyckas byta till sig en ficklampa. Bra Ida!
Efter två timmars lek på BodaBorg var de bara att konstatera att mitt lag var bäst som hade fått ihop 6st stämplar medans de andra laget bara hade 3st.
Dags för lunch!

Efter lunchen bar de av i bilen igen med ögonbindel till CityKompaniet där Ida skulle få fler updrag. Bytteshandel fortsatta men nu skulle hon även be olika personer fylla i en lite bok, som hon hade fått. med deras bästa äktenskapstips! Boken blev snabbt full! Nästa uppdrag var att klä in en snygg kille i toappper från topp till tå. Ida hittade snabbt en snygging som hon ville klä in! Fjärde uppdraget blev att klippa tvättlapparna av kalsongerna på olika killar. För varje lapp tjänade hon 10kr som hon skulle få använda sen till att köpa ingredienser till en tårta. Hela 8st lappar lyckades hon få ihop på kort tid. Good Job!
Efter många byten hade Ida fått 3par sockar i olika färger som hon var nöjd med och vi ansåg att hon fullföljt sitt uppdrag.

En liten snabbig på Ica och handla inför tårtan för att ännu en gång, in i bilen med ögonbindel.
Sista anhalten var relaxavdelningen längst upp i "Läppstiftsbyggnaden" på Erkslid. Huur fint som helst där! Snacka om utsikt!
Medans Ida så snällt väntade i bastun ställde vi allt i ordning för middagen. Ida fick en liten present och sen vare bara att hoppa i badkläderna och börja relaxa!! Mycket nice!

När vi kände oss lagom kokade i bastun och bubbelpoolen blev de dags att plocka fram efterrätten som bestod av olika frukter och Idas egna ihoptjänade tårta!
En liten ballonglek hans med.
Och sist hoppade vi i poolen igen ett tag innan de blev dags att städa stället och dra.

Jag hade då hur kul som helst. Hade lagom ont i skrattmusklerna även igår. Blev en hel del bilderna tagna, även en film gjordes. Ska bli kul att se den!
Hoppas bara Ida hade lika kul som vi andra hade. Och lite synd att Ida bara får en möhippa för de här hade man nästan velat göra om!

Och så en bildbomb på de här!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0