Visiting the Mariahem

Hemma!
Blev att akutsnabba sig från jobbet i söndags för att ta sig till Adam där bilen stod och väntade på att få börja rulla till Umeå. GUD så mycket skönare de är att åka bil till Umeå än buss!
Väl framme blev jag och Anna avsläppta hos Rosanna medans Adam skulle hämta sina föräldrar på flygplatsen. Rosanna var nämligen själv i Mariahemmet så vi bestämde oss för att slagga där istället för hemma och Adam där sjuklingen Eric höll till. En inte så grasiös middag men en absolut lyckad och god efterrätt som bestod av både kladdkaka och äppelpaj!
Jag och Anna fick äran att få sova i Majas säng. Riktigt mysigt hade vi också! Lite skäll ska Maja ändå ha som har ställt sin säng under fönstret som innebär att en fönsterbräda sticker ut in bit in på sängen! Och denna fönsterbräda slog jag både knäna och fötterna i inte bara en gång under nattens gång! Aj!
Måndagen fick jag och Anna själva klara oss på morgonen och försöka ta oss ner till stan. Eller nej justja vi skulle inte ens på stan, vi skulle till Rosannas konstskola och hälsa på och äta lite lunch. Jävligt spännande att lyckas hoppa på 2 bussar och åka igenom hela Umeå utan att komma bort och gå vilse. Men vi lyckades! Även rätt buss tillbaka till stan lyckades vi ta! Väl på stan så kom Adam och gjorde oss sällskap. Vi satt på en uteservering och fikade lite. Übermysigt! Varför har inte vi nå vettiga uteserveringar i stan?!
När Rosanna slutade kom även hon och vi behav oss hem mot Mariahemmet. Men först skulle middagen inhandlas! Vi tänkte först grilla men kände att vi alla var lite mer sugna på en fräsch sallad. Så vi gjorde en svingod sallad och satt sen ute på gården och åt i solen! LOVELY!
Efter middagen bestämde vi oss för att hälsa på lilla sjuka Eric innan vi skulle åka hem. Stackarn var verkligen jättesjuk!
Bussen hem gick kl22.00 så vi var inte hemma fören efter midnatt. Världens söligaste buss! Den jävlart kröp fram! Föraren visste inte hur man använde gasen heller. Han tryckte bara ner den med jämna mellanrum för att släppa den lika fort igen... Lite oroväckande också att de började lukta bränt i bussen? Men vi överlevde iaf hela vägen hem. Tröttare än tröttast!


Kommentarer
Postat av: ewe

men hallå, var är jag då?

2010-05-19 @ 14:00:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0