Strömavbrott

Hahahaha strömmen gick idag på Jula!!
Och inte bara där! Hela Solbacken och halva stan vart utan. Blev tydligen lite kaos på Maxi.

Stod i informationen och skulle köpa tillbaka en vara då de först blinkade till i lamporna, sen POFF så dog allt! Har aldrig hänt förut! Alla vart som ganska paffa och bara; Jaha vad gör vi nu? Vi kan ju inte direkt ta betalt av nått nu? Kunderna visste inte om dom skulle stanna kvar och vänta in strömmen eller om dom skulle gå. Tillslut var vi tvugna att jaga ut dom och neka dom kunder som vill in.
Jag sprang ut på lagret och hittade en katastrof-ficklampa som tänds då allt annat slocknar. Gick omkring med den för att se så ingen var kvar i butiken.
När alla var ute låste vi ytterdörren så gott vi kunde så ingen fler skulle kunna komma in och satte upp en fin liten lapp på dörren där de stod att vi hade strängt pga strömavbrott.

Vi som jobbade visst som inte riktigt vad vi skulle göra heller. De vart lite svårt att jobba i mörkret. Och ingenting funkade ju, så vi satte oss i entrén och myste. Ingen visste ju hur länge strömmen skulle vara borta och de var bara 2 timmar kvar till stängning. Jag och Jossan började planera för en övernattning i butiken.
Men POFF så kom strömmen tillbaka!
Attans! Då var vi ju tvugna jobba igen :P


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0