Frida 30år i Dublin

Ännu en ledig dag! Gud vad jag gillar såna! Iallafall just nu.

Hade tänkt berätta om Irlandsresan och visa lite bilder. Fler bilder ska komma upp på Facebook också då de är alldeles förmånga att visa alltihop och speciellet här.


De hela började med 8 glada (trötta) skelleftebor/lulebor som flög mot Dublin för att möta upp dom 2 göteborgare som skulle fullfölja våran resas grupp. Alltså 10pers för dom som inte är så bra på matte.
Vi hade bokat ett helt rum med 10 bäddar på ett hostel, The Times, som låg riktigt jävla centralt. We like!

Fredagen, då vi landat och fixat rummet, så begav dom flesta oss ut på en snabbare shoppingrunda. Innan vi skulle mötas upp igen för middag så smet systrarna, alla utom Frida, iväg för att köpa lite bubbel och en tårta. För en viss liten fröken fyllde nämligen 30 dagen efter.
Så lördagmorgon sjöng vi alla för henne och åt tårta och drack rosévin till frukost.
Killarna stack på Guinness och Jameson för "studeibesök" medans vi tjejer shoppade lite mer för att sen gå på Brown Thomas för att bli sminkade inför Fridas stora fest. Sminkad av självaste Chanel! Inte illa!
Sminkade och klara vart de dags för drinkar och en lite lättare middag innan vi skulle börja göra varandras hår och klä oss. 6 fruntimmer och bara en spegel. Förstår ni vilket kaos de var! Men tilllslut blev vi klara.
Festen skulle hållas på krogen Howl at the Moon. Riktigt tjusigt ställe! Där hade dom verkligen lagt ner mycket tid på inredningen. Vi hade våran lilla privata fest på högsta våningen. Där fanns 2 festrum och mittemellan en bar. Alltså, vi hade våran privata bar! Awesome!
Appletinisarna flödade! Och syster Frida och hennes vän Edel blev verkligen firade! Bättre start som 30åringar kunde dom nog inte få.

Alla mådde faktiskt oroväckande bra dagen efter? Konstigt men skönt! Mer shopping stod på listan. Killarna var inte jättenöjda. På kvällen vare födelsedagsmiddag för Frida på en riktigt fancy restaurang. Pite-Sara och hennes Calle-balle joinade oss plus Fridas flirt Gavin.

Måndagen åkte tyvärr Malin hem, medans vi andra shoppade ännu mera! Killarna drog på en roadtrip till Galway och Cliffs of Moher.
Sista middagen vart på ett sushiställe med världens roligaste servitör. Fler såna tack! Och maten var gudomlig!

Tisdag, ja då åkte vi tyvärr hem. Ledsam. Troligen sista gången man åkte till Dublin. 6 gånger har man vart där, och ändå så vill man dit fler gånger.

Så för att sammanfatta resan så blev de en hel del shopping, en hel del öl för killarna och en hel del drinkar (appletinis) för att tjejerna.

The Times Hostle

Grattis Frida 30år!

Karatefylla

Justus Bäver!

Sminkade och klara och redo för drinkar

Howl at the Moon

Födelsedagsbarnen

Everybody just love Damien!♥

Happy Birthday!

Från födelsedagsmiddag på fancy restaurang...

... till öl på minde fancy puben i samma hus som vårat hostel

Sushi♥

Bye bye Dublin!

Kommentarer
Postat av: Sara

LOVE 'bilddagboken'. You got väldigt väldigt fina bilder (:

2011-10-03 @ 17:55:42
URL: http://sabefa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0