Kållered

Göteborg ja! Där var jag ju som i 3 veckor och jobbade. Det kanske är dags att berätta om det.

Jag och några fler kom dit 2 veckor efter alla andra så det mest var typ klart, I rekordtakt t om! Good Job!
Underbart gäng visade det sig att vara! Kände redan många men blev även en hel del nya. Skrattade mig själv till tårar varenda dag tror jag. Bästaste Michelle var t ex där ♥
Vi bodde ute i Mölndahl som jag nu har lärt mig är en helt egen stad även dom den mer eller mindre ligger i Göteborg.

Hektiskt tid blev det också. Var uppbokad varenda dag! Träffa släkten, träffa bara kusinSara, åka hem till Ewe i Torslanda, träffa Ewe i stan, träffa Mirre, finna en läkarmottagning som tog emot oss,  hinna umgås med bygggänget, lite fest, Universeum, födelsedagskalas, hockey och självklart lite shopping ;)

Vi var ett väldigt tajt tjejgäng detta bygga och hängde en hel del. Både på shoppingrundor, middagar och den stora överraskningsfesten för fina Michelle som bor i gbg. Michelle är egentligen från Dalarna så hon har ingen familj i gbg, så dom senaste födelsedagarna hade blivit lite ensamma sa hon. Och detta tänkte vi ändra på!
Michelle skulle på utbildning den dagen i Jönköping och vi hade pratat om att vi skulle käka middag ihop alla vi tjejerna för att fira henne lite lätt då hon skulle komma hem ganska sent. Så vi hade lovat att vi skulle köpa maten ( tacos ) och påbörja den hemma hos henne. Så vi fick låna en nyckel hem till henne.Det hon inte visste var att vi hade fixat rosa och vitt pynt ( hennes favvofärger ) köpt present åt henne och lyckats jaga rätt på en laktosfri hjärtformad rosa tårta åt henne. Vet ni hur svårt det är att få tag i laktosfritt!! Helt sjukt! Vi stressade utav bara h*vete efter jobbet för att hinna hämta allt och hinna hem till Michelle och pynta hela lägenheten och blåsa upp ballongerna, laga all mat så det var helt klart, hinna byta om själva från arbetskläder, pynta tårtan med ljus för att stå uppställda i hallen när hon kom hem och sjunga för henne! Behöver jag tillägga att hon grät, lilla snuttan. Hon hade inte förväntat sig det sa hon.  Vi hade sen en supermysig kväll och alla var proppmätta!

Universeum var också ett roligt ställe att besöka. Dumt nog missade vi alla aporna för dom "skulle sova då". Bullshit! Men fanns mycket annat att titta på. Och leka med! Bäst var nog kardborreväggen som man hoppade upp på med en speciell dräkt. Jag fick fan i mig inte ner själv! Så hårt satt man.
Hockey Frölunda-Leksand var också kul att se! Mickelle är ju som sagt från Dalarna så vi skulle heja lite extra på dom. Skönt att se hockey utan känslor också.
Michelle sov över hos mig på hotellet också. Pyjamasparty och massa mys!

När bygget var slut så var även denna bygghöst slut. Alltså extrem separationsångest från min sida! Dock så stod medicinen jag åt just då för att ångesten var ännu starkare än vanligt. Dumma allergitabletter!
Men ville verkligen inte åka ifrån alla brudarna. Och speciellet inte Michelle.
Vi har däremot pratat om att försöka dra ihop en byggtjejsträff nån gång. Skulle vara så himla kul!


Vi syns nästa år bygggruppen


Amanda är en riktig stjärna!


Pizzafest hos Michelle
 

Hur man tydligen döljer dubbelhakan på bild ?

Titta vad roligt! Lite skillnad på längden på Leo och Jennifer


Thumbs up!


Östersunds finaste kärlekspar


Fredrik har fått sig ett glas för mycket ser det ur som.
Malin= Zombie-Bunny
och Adam, den förrymda Skelleftepojken som numera huserar i Gbg


Partner in Midget-crime, Sandra


Försök själv att inte skratta när dessa nissar dyker upp från ingenstans


Fikamys


Anne och Malin inväntar födelsedagsbarnet


Ja må hon leva!


Grattis Bästa Michelle ♥

 Ormtjusarna på Universeum

 
Dom hävdade att den var för barn. I helvette heller!

Kardborreväggen

Malin, Johan och Fredrik försöker verkligen visa sitt
stöd till Leksand... Gick sådär

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0